Van szerencsém bejelenteni, hogy az egyesület édes gyermeke, a Gázló Teljesítménytúra idén csatlakozott a Velo.hu - Bringa Magazin által ebben az évben életre hívott "4 túra 2 keréken" túrasorozathoz. A sorozat 4 kerékpáros teljesítménytúrát köt össze, amelyek földrajzi és időrendi elrendezése lehetővé teszi, hogy egyfajta sorozatként valamennyi teljesíthető legyen. A sorozat meghívásos, tehát a szerkesztők választása alapján alakul ki a túrák sora, úgyhogy engem különösen nagy büszkeséggel tölt el, hogy az általunk szervezett teljesítménytúrára esett a szervezők választása. Ez egyfajta külső, indirekt elismerése az eddigi fáradozásainknak, és bár nem az első a sorban, mindenképpen érdemes egy pillanatra megállnunk és kiélvezni az elsimerést, amelyet a közös, önfeledt, de ezzel együtt nagyon magas színvonalú munkátokkal értünk el. Úgyhogy ezúton is, sokadszor köszönöm mindenkinek a segítséget, aki részt vett bármelyik eddigi, általunk szervezett Gázló TT bármelyik munkafolyamatában! Nagyok vagytok.

Nos, lépjünk tovább!

A túrasorozat hivatalos kiírása elérhető az alábbi helyen:
http://www.velo.hu/hir/hir.php?mid=14804a07e3c789&xtax=14540a912a9afa

A túra sorozat lényege, hogy az ingyenes regisztrálók és mind a négy túrát igazoltan teljesítők jutalma egy kerékpáros kiegészítőket és ruházatot tartalmazó ajándékcsomag, amelyet a sorozat utolsó eseményén, a Bükki kerékpáros teljesítménytúrán (2008. szeptember 13.) vehetnek át a sikeres teljesítők.

A túrában résztvevő teljesítménytúrák:
Gödöllő K*
Velence 10x
Gázló TT
Bükki TT

(ebből igazából csak a Gázló a terepes részeket is tartalmazó alkalom, így tehát ez reprezentálja a mountainbike szakágat ebben a sorozatban)

Valamennyi túra előtt lesz beharangozó a Velo.hu/Bringa magazinban, illetve utána valamilyen élménybeszámoló.

A bejegyzés trackback címe:

https://happybike.blog.hu/api/trackback/id/tr94432465

Trackbackek, pingbackek:

Pingback: Gázló TT a “4 túra 2 keréken” túrasorozatban | AZso.hu 2.0 2008.04.19. 12:46:22

[...]túrasorozatába. Ez egyfajta elismerés a szervezők felé, amire nagyon büszke vagyok.[...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása