Klublog 2007-05-24

2007.05.25. 08:49

Csütörtök, újra Bíbic. Az időjárás remek (beígért zápor érdeklődés hiányában elmaradt), sokan eljöttek. Laci még a bringáját is elhozta, nem akarta, hogy kimaradjon a jóból... Találkoztunk Mátyus Attilával, a CrossKovácsi fő szervezőjével, elmondta az új pálya koncepciót és elmondta, hogy hol van ránk szükség. Remélem, leszünk elegen.
100_4036
A humán-logisztikát Gagesz koordinálja a belső listán! Két elágazáshoz kell mennünk segíteni, a Nagy-Kopaszra vizes frissítéshez, a bejövő pályák találkozásához és a stadion-beli frissítőponthoz. Jó lesz, de mindenkire szükség lesz, aki nem akar indulni. Gagesz tett egy remek felajánlást, a Gázló-indulóknak egy exkluzív, saját gyártású ajándéktárgyat fogunk készíteni, Erikánál fogunk ezügyben egy klubot szervezni (hamarosan kiírja a honlapra), ha jól emlékszem, június 21-én. A kézügyességgel rendelkezők semmiképpen se maradjanak otthon! (Én csak fotózni megyek - szólok előre...)
100_4040
Megbeszéltük a hétvégi logisztikákat, szó esett egy búcsúparty-ról Klareszék kertjében (erről majd szintén a zárt listán később), meg egy csomó mindenről... Aztán a többség elindult haza, Chiiko még megmentett egy kispolákot valahol Tokaj és Tihany között (nincs internete, úgyhogy most nekem ez jó...), mi pedig még beszélgettünk mindenfélékről...
100_4038
Aztán hazamentünk és megpihentünk...

A bejegyzés trackback címe:

https://happybike.blog.hu/api/trackback/id/tr9286852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása