Csárda túra (Szlovákia)

2007.04.29. 22:03

Szép számmal vettünk részt a Csárda-túrán, amely Komárno környékét járja be. Élménybeszámoló itt, benne a linkek a képekhez és minden egyébhez. Eredmények itt.

Nagy büszkeséggel tölt el, hogy egy másik blog-hu-s oldalon, a BalatOnline-n ajánlja ivcsek az olvasók figyelmébe a Gázló TT-t sok más, rangos esemény mellett.http://balaton.blog.hu/2007/04/28/balatoni_foidenyre_zene_fesztival_futas_

Klublog 2007-04-26

2007.04.27. 11:25

Megtartottuk második csütörtöki Bíbices klubunkat, szerintem remek hangulatban és szép létszámmal. Megvitattuk a hétvégi programokat, kezdve a péntek esti technikai edzéstől a vasárnapi Csárda-túrán át a keddi Buda Maratonig... Hosszú hétvége, kiadós programok lesznek! Mivel…

Naná, mi is része vagyunk a kritikus tömegnek, úgyhogy természetesen részt vettünk nagy létszámmal, mint eddig mindig. Beszámoló itt, CM-elemzés hamarosan, képek itt, Árpi képei ott.

A Föld Napjának első felét Laci edzőkörének bejárásával töltöttük a Budai hegységben. Az Irhás ároktól a Rómaipartig tartó 57 kilométeres túráról részletes leírás itt, fotók itt meg itt.

süti beállítások módosítása