2. Saját rendezvényeink

A Gázló TT idén rendkívül sikeres volt és ezt csak magunknak (na jó, egy nagyon picit az időjárásnak is) köszönhetjük. Az évek óta folyamatosan magas színvonalú szervezést bizonyította az idén rekord számú résztvevő indulása. Nincs mese, ezt csak magunknak köszönhetjük, mindazoknak, akik részt vettek a szervezésben és a lebonyolításban.

Mára a Gázló TT egy pénzügyileg is önfenntartó rendezvénnyé válás útjára lépett. Hála a támogatásoknak, a jövő évi tervekben szerepelhet immár a résztvevők költségtérítése. Az elmúlt években annyi-annyi anyagi és erkölcsi áldozatot hozott a szervezők csapata, hogy ezt minden fórumon és minden egyes alkalommal szükségesnek érzem kiemelni és megköszönni. Emelem tehát virtuális kalapom és köszönöm a magas színvonalú munkát valamennyiőtöknek!

Nézzük meg rövid videót a Gázlóra emlékezve!


Gázló TT 2008 emlékezetes pillanatai from Zsolt Andrási on Vimeo.

 

Másik nagy rendezvényünk a HBTT, amelyet idén hatodik alkalommal rendeztünk meg. A HBTT egy olyan nyári hétvégi program akar lenni az elképzeléseink szerint, ahol együtt kerékpározunk, együtt vagyunk, főzünk, eszünk, bulizunk. Sajnos idén az átlagosnál kevesebben jöttek el, de nem baj, ez egy olyan program, amelyben hatalmas tartalékok rejtőznek.

A HBTT-vel kapcsolatosan mindenképpen köszönet illeti Chiiko-t, akinek révén a vadászházat odaadják nekünk és szó nélkül tűrik a 150 decibel-es hangterhelést. Reméljük, jövőre is lesz HBTT, remélem, hogy többen el tudnak jönni kikapcsolódni!

Egy újabb videó következik a HBTT-re emlékezve!


HBTT from Zsolt Andrási on Vimeo.

A bejegyzés trackback címe:

https://happybike.blog.hu/api/trackback/id/tr83769474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása