Pilis Kommandó 3

2008.11.23. 22:32

Beszámoló KisCADMan tollából:

Pilis helyett végrehajtottuk a HBSE első Antarktisz expedicóját (Zaki, András, Dani+én).
Az biztos hogy nem a HHH-n jártunk, mert a kellemes, vizszintesen eső hó miatt nem tudtam nevezetes pontokat felismerni. Lehet hogy nem ártott volna ha felveszek egy szemüveget.:)

Szikrázó napsütésben is volt részünk. Persze akkor amikor felfelé tekertünk, és amúgy is folyt rólunk a víz. Mert ugye szépen lassan mentünk Zaki módra. Kicsit csalódott vagyok, hogy nem kellett 35 fokos jeges gleccseren a bringát felcipelni, meg jegesmedvékkel sem kellett harcolni, meg el sem tévedtünk. Zaki sem a régi. :)

Kis túránkat Orkán erejű szél színesítette. A csúcsról a panoráma pazar volt, kb 2 másodpercig bírtunk gyönyörködni a tájban, mert utána elfújt a vihar.

Dani szerint nem az ö V-fékére lett optimalizálva a hóbájk, mivel fullra behúzott fékkkel is szépen gurult lefelé a lejtőn. De legalább volt egy kis izgalom.
Mi a tárcsafékekkel elmuzsikáltunkk egy szinfóniát. Elég avantgard koncert volt, de legalább a túristák időben el tudtak menekülni előlünk.

Jó hangulatban telt a túra, Jövő héten ismétlés.

ui: A fürdőkádban töltött 1 óra alatt ki is olvadta a végtagjaim.

A bejegyzés trackback címe:

https://happybike.blog.hu/api/trackback/id/tr81786633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása