Gyalogtúrák 2008/2 - Mátra

2008.12.04. 09:45

Egy élménybeszámoló LÁrpitól:

12-en nekivágtunk és remélem senki sem bánta meg!
Mátrafürednél kisebb volt a locspocs, mint vártam, persze cseppet sem bántam. Irány a Kékes a kék+-en, volt hó rendesen. Aztán kaja, majd egy hátsó kerülőn kék, kék+, sárga+ útvonalon el Mátraháza felé... hóhelyzet... térdig ért minimum. Jókat rohangáltnk a hóban. Találtunk egy GPS-t, meg el is vesztettünk egyet (sorrend fordított). Így a mérleg egál... Azért nem bánom, hogy nem kell venni másikat... Aztán Mátraházától gagesz, Laci, nemist, Csoki, GabeR és Tivadar le busszal, mi meg Éva, Emese, Juci, Viktor, ködmön meg én lementünk a sárga+-en Mátrafüredig. Itt végig szemergett valami, meg trutyisabb is volt az út, de egyébként végig jó időnk volt. Utána GabeR-rel kiegészülve beültünk még egyet dumcsizni némi eszem-iszom közepette.
Adatok:
megtett út: 15,85 km,
teljes emelkedés: 862 m
mozgás idő: 5 óra 7 perc
állásidő: 3 óra 14 perc
mozgási átlagsebesség: 3,1 km/óra
Ennyit tömören...
A csajoknak (Emese, Juci) tetszett, kérdezték is hogy mikor (erre válaszoltam) és hová lesz legközelebb. A végefelé a visszaútnak felhívta őket a túrát lemondó két csajsziból az egyik és Emese csinált nekünk még egy kis marketinget...
Képek rövidesen...
Aki nem jött el bánja, mert a rossz időt elvitte a kánya! :-)))

Fotók LÁrpitól megtekinthetőek itt, Tivadartól emitt, KisCADMan-től amott...

A bejegyzés trackback címe:

https://happybike.blog.hu/api/trackback/id/tr28803005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása